откъде в България можете да си купите дискове на Cradle of Filth

4 август 2015 - Новият албум на Cradle of Filth вече е на пазара, а наскоро Dani Filth даде интервю за българско онлайн радио. От нашия сайт можете да го свалите в mp3 формат - от тук.

21 април 2015 - Ето обложката на следващия албум на Cradle of Filth, озаглавен "Hammer of the Witches", който очакваме с нетърпение по-късно тази година:

30 юни 2013 - Първият концерт на Cradle of Filth в София (и общо втори в България) вече е в миналото. Изживяхме една прекрасна вечер със страхотната музика на Cradle, поднесена на живо по традиционния за групата професионален и безкомпромисен начин. Както и Dani Filth обяви, през следващата една година групата няма да има никакви концерти, така че през следващите месеци ще може да си спомняме за завладяващото шоу в София, докато чакаме следващ албум и турне след него.

Ако сте били на концерта, можете да споделите своите впечатления, а също и снимки и видео клипове, в нашия форум!

20 май 2013 - Новината за концерта вече е официално потвърдена от страна на Cradle of Filth, така че можем с радост да кажем - съвсем скоро ще можем да се насладим на първия концерт на Cradle в София!

20 май 2013 - Днес от страна на български промотър беше обявена новината за концерт на Cradle of Filth в София на 28 юни 2013 г.! Това ще бъде второ гостуване на групата в България след фестивала "Spirit of Burgas" през 2008. Първият концерт на Dani Filth и компания в София ще бъде в зала "Универсиада".

За момента на официалния сайт на групата няма потвърждение за дата в България. Очаквайте подробности през следващите дни!

 

Архив на новините